שאלה חשובה מאוד מאוד

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/06/2017 | 20:49 | מאת: אתי

מה הסיכוי שנדבקתי בכלבת שננשכתי לפני כ44 ימים על ידי כלב שלא מחוסן אבל הוא חי ושרד 10 ימים לפני מה שכתוב שלוקחים כלב להסגר 10 ימים ואם שרד משחחרים אותו ואומרים שלא יכל להדביק במועד הנשיכה מה הסיכוי שכאבי הגרון והחצי לשון צד ימין איפה שביד ימין נננשכתי זה כתוצאה מהנשיכה? לא ירד לי דם בנשיכה זה היה מכה יבשה יש סיכוי שהיא הדביק אותי וכעבור 44 יום ממועד הנשיכה עוד חי? במחשבה שיכל להדביק זה הגיוני? אשמח לתשובה

אתי אם את מודאגת לבריאותך, תגשי לרופא המשפחה בהקדם ותשאלי אותו את כל השאלות הרלוונטיות לסיכוי ההדבקות במחלת הכלבת.

אם את נורא מודאגת, ברמה כזו שכל כמה ימים את שואלת את אותה השאלה, אמליץ לך לפנות לרופא המשפחה לקבלת ייעוץ.

מנהלי פורום וטרינריה