עשיית צרכים בבית . -זכר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

02/06/2017 | 14:32 | מאת: עדי

שלום רב יש לי שאלה מוזרה האם כלב זכר שלא יכול להתאפק ועושה פיפי בבית. מרים את הרגל על ספות וקירות או שעושה בישיבה כמו נקבה? ( אני מתלבטת בין לקחת זכר או נקבה. ורוצה כמה שפחות נזק בבית)

03/06/2017 | 14:22 | מאת: ד"ר גל שחור

שלום עדי, זכרים לרוב עושים פיפי עם הרמת רגל, אבל לפעמים לוקח להם זמן עד שזה קורה (גיל שנה-שנתיים). מקווה שעזרתי, המשך סופ"ש נעים

זכרים נוטים להרים רגליים, לפעמים גם נקבות אם כי פחות. אימוץ כלב זכר מסורס יקטין סיכוי לסימונים כולל בתוך הבית. במידה ומוציאים למספר טיולים ביום ומחנכים את הכלב לעשיית צרכים הסיכוי להשתנה לא רצויה פוחת.

מנהלי פורום וטרינריה