גורים וחשיפה למחלות שאלה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

01/06/2017 | 09:50 | מאת: רוני

שלום רב יש לי גורה שקיבלה חסון משושה אחד ותילוע. האם יש מניעה להביא הביתה אנשים בעלי כלבים שיגעו בה? עד שתקבל את כל החיסונים? האם הם יכולים להדביק אותה איכשהו? (. אני מניחה שהכלבים בבעלותם מחוסנים) תודה

03/06/2017 | 14:28 | מאת: Gash123

שלום רוני, הסיכון בהכנסת אנשים, בעלי כלבים מחוסנים, הביתה וחשיפה של הגורה אליהם לא גבוה. כמובן תמיד עדיף לשמור על היגיינה ולרחוץ ידיים לפני משחק איתה וכמובן אם לאחד מהחברים יש כלב חולה הייתי נזהר גם. כמובן עד סיום מתן סדרת חיסוני משושה לא מומלץ להוציא את הגורה החוצה ולא להפגיש עם כלבים אחרים. תתחדשו ותהנו ממנה, סופ"ש נעים

מנהלי פורום וטרינריה