דם מפה החתול לאחר שתיה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

29/05/2017 | 10:29 | מאת: ענבל

אני מגדלת שני חתולים ושניהם לא יוצאים מהבית בכלל. אחד מהם אוהב לשתות מהברז. לאחרונה, לאחר כל פעם שהוא שותה מהברז אני מוצאת טיפות קטנות של דם בכיור ובסביבתו. בדקתי את החתול ולא מצאתי שום פצע גלוי על גופו (את פנים הפה לא הצלחתי לבדוק). החתול בן כשנתיים ולמיטב ידיעתי החליף שיניים מזמן (מצאתי בעבר שיניים שלו). מה יכולה להיות הסיבה? מה אני צריכה לעשות? חשוב לי להדגיש שכאשר החתול מלקק עצמו אני לא רואה דם על הפרווה שלו ושהחתול השני לא סובל מתופעות דומות. תודה רבה מראש!

מחייב בדיקה רפואית לשלול בעיות פה ושיניים. כמובן שמקור הדימום יכול להיות מאיבר אחר אך הסמיכות לשתיית מים והעדויות סביב הכיור בלבד מחזקים כיון זה על פני מקורות דימום אחרים.

מנהלי פורום וטרינריה