חתולים חיטוט בפח וטקסופלזמה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

26/05/2017 | 16:06 | מאת: ורד

יש לי הרגל לחטט ללא כפפות בפח השכונתי על מנת לאסוף בקבוקים ונייר קרטון שאנשים זורקים ולהעבירם למיחזור. יש בפח חתולי רחוב ואיני נוגעת בהם כלל, אך החתולים הללו נוגעים באשפה ואחכ אני נוגעת באשפה על מנת למיין ולהוציא משם דברים למיחזוריות. כעת בהריון שבוע 6. האם ההרגל הזה מסכן אותי ואת העובר בשל חשש לטקסופלזמה וליסטריה? תודה.

27/05/2017 | 17:41 | מאת: הכותבת

אודה מאוד לתשובה

ממליץ לך לא לחטט בפחי אשפה אם או בלי כפפות, מסוקרן אם זו שאלה רצינית או לא, אבל בפחי זבל יש יותר מרק אפשרות לטוקסופלסמה

27/05/2017 | 21:04 | מאת: הכותבת

אני הכותבת ושאלתי ברצינות. האם יש חשש שנדבקתי בטקסופלזמה?

אין לי אפשרות לדעת....מניח שקיים סיכוי מכל מיני סיבות. נא להתייעץ עם רופא הנשים.

מנהלי פורום וטרינריה