2 שאלות לגבי גור ולגבי כלב בן 6 וחצי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

29/04/2017 | 21:12 | מאת: ליאן

דר' שלום ותודה מראש, ראשית שאלה לגבי חברה שלי שיש לה גור בן חודשיים צארלס קאבלייר שואלת אם אפשר לתת לו ביצה קשה פעם בשבוע מכיוון שהוא גור לא יודעת. בנוסף הווטרינר שלה אמר שאסור לרחוץ כלב עד גיל שנה זה באמת ככה? כי נראה לה מוזר לא לרחוץ כלב שנה. השאלה השניה זה בשבילי, יש לי כלב מלטז בן 6 וחצי נובח כמו מטורף ובנוסף גם נושך. סירסתי אותו לפני חודש חשבתי שירגע אמנם טיפה נרגע ודי חזר לעצמו. הנביחות נוראיות אבל מה שמפריע לי שהנכד שלי בן שנה ושמונה חודשים אני לא מביאה אותו אלי הביתה כי אני מפחדת שהוא יתקוף אותו וינשך . חלילה ינשך את האצבע של הפעוט ואז חלילה וחס הלכה האצבע. גם ברחוב אוכל כל דבר ואני ניסיתי להוציא לו מהפה כמעט תקף אותי אני מפחדת לקחת לו וזאת בעיה,,,האם אילוף בגיל כזה יעזור בכלל כי הוא כבר בוגר ויש לו את האופי שלו? אני מוכנה להשקיע כסף, שאין לי לצערי באילוף, רק אם זה יעזור באמת והאם אתם ממליצים על מאלף ממש טוב ולא יקרן. תודה רבה מראש ליאן,,,

ניתן לתת מעט ביצה קשה לגור כלבים פעם ב... אך במידה וניזון ממזון איכותי לגורים אין צורך בכך. לא מומלץ לרחוץ כלב בתדירות גבוהה אך אם הוא התלכלך ניתן לרחוץ אותו גם בהיותו גור. אילוף יכול מאוד לעזור......

מנהלי פורום וטרינריה