חתול דוחף דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/04/2017 | 03:23 | מאת: אודליה

הי יש לחתול שלי דם האף זה ניראה כמו פצע והעין שלו לא ניפתחת היא אדומה וממש קשה לו לפיתוח אותה מה זה יכל להיות הוא שהבוע מישתעל כאילו הוא ניחנק ומיתגרד מה עושים ????

אודליה יקרה שלומות, קשה לתת חוות דעת מקצועית רצינית על פי התיאור שנתת. ממליץ בחום להגיע לבדיקה אצל רופא וטרינר כמה יותר מהר. בהצלחה, ערן

18/04/2017 | 03:48 | מאת: אודליה

הי אני יכולה לישלוח לך תמונה של החתול פלא היא הוא ממש מוזר ואין ליד הבית שלי מישהו שזמין 24 אפחד לא עונה לי החתול שלי לא מגיב הוא שוכב

הפורום אינו נותן מענה למצבי חירום ונותן יעוץ בלבד, יש לגשת בהקדם לבדיקת וטרינר

מנהלי פורום וטרינריה