חתול בוגר - מעבר דירה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

16/04/2017 | 11:11 | מאת: אורית

היי, קודם כל תודה על העזרה. אני שוקלת לעבור דירה ועימי צפוי לעבור החתול שלי שהוא יחסית מבוגר 19.5. אני די בחרדה מהעיניין כי אני חוששת שמהלך כזה יהרוג את החתול... הוא במצב בריאותי טוב מלבד זה שהשמיעה שלו מאוד חלשה . אשמח לדעת מה החוות דעת המקצועית בנושא, מאחר ואני לא חייבת לעבור אבל אני גם לא רוצה להיות "תקועה". תודה אורית

אישית אני לא חושב שמעבר דירה יהרוג את החתול שלך אך יש לבצע את המעבר ולנקוט במינימום אמצעים להורדת הסטרס עבור החתול במהלך המעבר ובימים הקרובים שלאחר מכן.

מנהלי פורום וטרינריה