צואת יונים בהריון טוקסו

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/04/2017 | 10:11 | מאת: ענת

שלום ד"ר. אני בהריון שבוע 20. אתמול חרבנה עלי יונה הורדתי את הצואה מהחולצה ושטפתי את ידי במים חמים. לאחר עשר דקות עליתי הביתה ושטפתי את ידי בחוזקה עם הרבה סבון כאשר כל הזמן לא היה מגיע בין ידי לפי. מה הסיכון אליו נחשפתי שכן אינני מחוסנת לטוקסו הטפיל של החתולים וגם אין לי חתול. אני בחרדה נוראית. מה דעתך ? מהן הסכנות בחשיפה שכזו לצואת יונים ?

במידה ושטפת ידיים יהיה בסדר. לא ידוע לי קשר בין יונים וטוקסופלסמה

מנהלי פורום וטרינריה