הקאות ליליות אצל גור

דיון מתוך פורום  וטרינריה

30/03/2017 | 02:31 | מאת: סטלה

שלום, יש לי גור כלבים בן 6 שבועות שנמצא אצלי שבוע. עדיין לא מחוסן אך החוצה כמובן הוא לא יוצא. מזה כמה ימים שמתי לב שכל לילה בסביבות 2-3 בלילה הוא מקיא 3-5 פעמים (נוזל, ללא אוכל) ובבוקר ממשיך כרגיל - משחק, רץ, שותה, אוכל (אך לא הרבה בכלל ואוכל אוכל יבש). ממה זה יכול להיות ההקאות האלה ומה אפשר לעשות?

30/03/2017 | 02:38 | מאת: סטלה

שכחתי לציין גם שהוא מתגרד, לא בקטע קריטי אבל יש וקרציות אין לו בכלל.

הקאות לאורך מספר ימים שאינו חולף אינו דבר תקין למרות מצבו החיוני של הגור. הקאה זה סימן קליני למצבי מחלה רבים ועל כן ההמלצה לקחת לבדיקה רפואית

מנהלי פורום וטרינריה