כלב ויסלה חולה כבר שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  וטרינריה

25/03/2017 | 14:37 | מאת: מור

שלום דוקטור, הכלב שלי חולה כבר כמעט שחושה שבועות היינו אצל וטרינר פעמיים ולאחר שלקח שתי סוגי טנביוטיקות שלא עזור הלכנו לבית החולים הוא אושפז לילה נתנו לו לוריד אנטביוטיקה אופטלגין , ונוגדי בחילה הוא הרגיש יותר טוב עשו לו בדיקות דם אלוטרסאונד בדיקות שתן בדיקת טחול רנטגן ריאות הגענו לטיפול בגובה 3500 שקל ולא מצאו כלום החלטנו לחזור הביתה נתנו לנו אנטביוטיקה לפה ונתנו לו אפטלגין לפה ועדיין הוא חלש ולא הבריא לגמרי האם יש לך רעיון מה לעשות האם המצב מוכר לך? תודה מראש, מור

יש צורך בהמשך אבחון, ייתכן אפילו צורך לחזור על חלק מהבדיקות שבוצעו לראות אם חלו שינוים תלוי זמן שיכולים להסביר את מצבו. יש להתייעץ עם הוטרינר המטפל היות ואין בידי את ממצאי בדיקות הדם כדי להמליץ וגם לא מכיר את סימנים המחלה אותם הוא מציג.

מנהלי פורום וטרינריה