תולעים אצל חתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/03/2017 | 12:13 | מאת: ליסה

שלום יש לי 3 חתולים בבית, לפני כחצי שנה גילינו אצלם תולעים (החתולים מסורסים ולא יוצאים מהבית). עשינו לשלושתם זריקות ואחרי שבועיים זריקה נוספת. התולעים נעלמו למספר חודשים ועכשיו חזרו שוב. אני מיואשת איך אפשר לפתור את הבעיה שלא יחזרו שוב? תודה על המענה

יש לתת טיפול נגד תולעים לשלושת החתולים יחד ובמקביל לטפל כנגד פרעושים. מחזור חיים של תולעי סרט מסוימים תלויים בפרעוש שמהווה מקור להדבקה בחתולים. בנוסף וללא קשר למרות היותם חתולי בית, הם אינם מנותקים מהעולם בחוץ. אנחנו מהווים נשא מכני להחדרת פרעושים וביצי תולעים לבית ועל כן יש לטפל מניעתית אחת לכמה חודשים נגד תולעים.

מנהלי פורום וטרינריה