כלבה לחוצה שלא אוכלת בצורה רגועה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/03/2017 | 22:44 | מאת: רון

שלום יש לי 2 שאלות: 1. הכלבה שלי בת 11 והיא אוכלת רק שניה לפני שיורדים איתה לטיול. צריך להראות לה את הרצועה ואז היא אוכלת במהירות הבזק. היא לא נוגעת באוכל בשום זמן אחר ובטיול היא כל הזמן עסוקה בלחפש אוכל ולבלוע כל דבר שהיא מוצאת. ניסיתי לעבוד עם מאלף אבל זה לא עזר. האם זה תקין? האם זה מצביע על בעיה? 2. אני טבעוני ויודע שיש אנשים שמאכילים את הכלבים שלהם באוכל טבעוני לכלבים. רציתי לשאול האם יש עם זה בעיה? איך ניתן לקבל המלצה על מה שיהיה בריא?

האם מדובר בתופעה חדשה??? מה היה המצב עד עתה?

11/03/2017 | 21:09 | מאת: רון

היא תמיד היתה לחוצה (היא במשפחה שלי מאז שהיתה גורה) והעניין עם האוכל התחיל לפני כמה שנים. אף פעם לא ידענו מה לעשות ואני רוצה שוב לנסות לברר אם יש מה לעשות לגבי זה...

מנהלי פורום וטרינריה