נשירת שיער אצל כלב בן שנה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/03/2017 | 19:41 | מאת: אמילי

לכלב שלי יש נשירה נוראית. יום לאחר שאני מנקה את הבית,כל הבית שוב מלא בשיערות,כך גם הבגדים. הכלב שלי אוכל אוכל איכותי מאוד. אני מסרקת אותו כל יום,אך הדבר לא עוזר. מה עוד אפשר לעשות בכדי למזער את הבעיה? תודה

נשירת פרווה מוגברת יכולה להיות עונתית ומתרחשת בעיקר בחילופי עונות, יש להבדיל נשירה זו מנשירה שנובעת מחסרים תזונתיים או מחלות עור שונות. תוספים ייעודים של חומצות שומן וויטמינים, אותם ניתן לרכוש במרפאות יכולות לצמצם תופעת נשירה ולשפר מראה הפרווה אך לא יביאו להעלמות התופעה.

מנהלי פורום וטרינריה