הכלבה שלי לא יכולה לדרוך על היד

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/02/2017 | 06:43 | מאת: קרן לוי

היי, יש לי יוקשרית בת 7 הגעתי מהעבודה שלשום והיא לא קמה מהמיטה דבר חריג שאילצתי אותה לקום ראיתי שהיא לא יכולה לדרוך על היד. רצתי איתה לוטירינר ואמרו לי לחכות לבוקר . בבוקר המצב רק החמיר כי היא לא רצתה לאכול או לשתות לקחתי שוב לוטירינר עשו לה צילום ובדיקות דם. בצילום הכל תקין גם שנוגעים ומזזים לה את הרגל היא לא בוכה. אמרו לי שהיא צריכה לנוח . אבל אני דואגת המצה לא משתפר והיא גם לא רוצה לאכול ולשתות וגם לא נובחת. אני חסרת אונים מה עושים?

אין ביכולתי לענות ולהמליץ לך על טיפול כי אין בידי אבחנה של הוטרינר הקבוע. ההמלצה ליצור קשר ולחזור לביקורת או לגשת לחוות דעת נוספת במידה ואין שיפור בצליעה

מנהלי פורום וטרינריה