גור מקיא ומשלשל. פתרונות והצגת הבעיה.

דיון מתוך פורום  וטרינריה

13/02/2017 | 02:59 | מאת: אלין

הגור שלי בן חודש וחצי וחוסן היום בערב (ראשון)- חיסון ראשון משושה. מראשון בבוקר התחיל לשלשל. היום בלילה(ראשון/שני) הוא הקיא כל כך הרבה פעמים ואף שילשל בנוסף. הוא לא מעוניין לשתות ולאכול בכלל. *בבקשה כרגע לא להציע לי וטרינר כי זו עלות נורא גבוהה יחסית בשביל בדיקה שיכולה להיות תקינה וזמנית בגלל שינויים במזון.

לצערי ההמלצה ליצור קשר עם הוטרינר שחיסן. במידה והתופעות המתוארות הופיעו לאחר החיסון ייתכן שקשורים לחיסון עצמו וצורך במתן טיפול בהתאם למצב הבריאותי של הגור. יש גם אפשרות שהסימנים המתוארים אינם קשורים לחיסון והופיעו בסמיכות למתן באופן מקרי ולכן ידרשו אבחון וטיפול. גורי כלבים רגישים מאוד במיוחד בגיל זה.

מנהלי פורום וטרינריה