פאג שהתחיל "לזייף" לאחרונה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/02/2017 | 23:52 | מאת: צחי

הכלב שלנו מתקרב לגיל 10. בשבועות האחרונים יש לו בעיות בהליכה (לדעתי רגליים האחוריות). לרוב הולך לא ישר, ומחליק. הוא מתקשה לרדת ולעלות מדרגה פשוטה ונמוכה מהדלת החוצה. לפני כחודש עשה צרכיו מספר פעמים בתוך הבית ואז זה פסק, וביומיים האחרונים שוב חזרה התופעה. חשוב לציין שיש לו תיאבון בריא כתמיד, הוא מראה אהבה, מקשקש בזנב ולא בוכה או מראה סימני סבל. כמו כן - ישן שעות ארוכות מהרגיל. אודה להתיחסותכם

05/02/2017 | 23:56 | מאת: צחי

יחד עם התיאבון הבריא- ניכרת ירידה במשקל שלו בשבועות האחרונים.

11/02/2017 | 13:12 | מאת: צחי

מישהו בבקשה יכול להתיחס ?

שלום צחי, שבת הוא יום מנוחה, גם לנו הרופאים... השאלות בפורום נענות בזמננו החופשי ובהתנדבות, כך שאנחנו לא נמצאים כל העת ליד המחשב. במצבי חירום יש ליצור קשר עם הרופא הקבוע שלכם. לעניין שאלתך המקורית.... צליעה יכולה להיות על רקע בעיה אורטופדית ויכולה להיות גם על רקע בעיה נוירולוגית. חולשה כללית יכולה גם להתבטא בקושי התניידות. מאחר ויורד במשקלו ללא שינוי בתאבון ומכיוון שלא ניתן לאבחן את הבעיה לצליעה-אורטופדי אל מול נוירולוגי מבלי לבדוק את הכלב ישירות ההמלצה לגשת לבדיקה רפואית מלאה ואף לשקול בדיקות מעבדה כגון בדיקות דם לראות אם יש רמזים לאובדן משקל בתור אבחון ראשוני שבת שלום

מנהלי פורום וטרינריה