לברדור גזעי, צליעה רגל אחורית שמאלית

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/02/2017 | 22:29 | מאת: עידן

שלום, הלברדור שלי (גזעי) בן 9 ובזמן האחרון לאחר מאמץ/טיול ארוך יש לו צליעה קטנה ברגל אחורית ימנית, לאחר קצת זמן שהוא הולך על הרגל נראה שעובר לו. היום עשיתי איתו טיול ארוך יותר ולאחר שעתיים של מנוחה הוא החל ליילל. האם יש צורך לפנות לוטרינר או לקחת אותו כבר למקום שיוכלו לבצע צילום וכו? אשמח גם לגבי פירוט עלויות אם אפשר. תודה רבה

על מנת לדעת בוודאות את מקור הצליעה וכאב, יש לקחת לבדיקה. מאוד נפוץ בגזע זה דלקת ניוונית של האגן, יכול להתאים לתיאור שכתבת, אך כדי לשלול מקורות אחרים לצליעה יש בכל זאת לבדוק בבדיקה רפואית.

מנהלי פורום וטרינריה