קינג צארלס מסריח מאוד

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/02/2017 | 14:49 | מאת: עמית שרון

היי יש לי כלב מגזע קינג צארלס זכר מסורס בן 8 שנים. הוא אוכל אוכל טוב תמיד מסופר ונקי. בשנה האחרונה הוא מפריש מהגוף ריח מאוד רע ומלכלך כל כרית או שמיכה שבא אחתה במגע. מעיין פודרה ונוזל חום בריח רע מאוד. כבר אחרי שבוע מיום התספורת או המקלחת הוא חוזר להסריח וללכלך את הבית. ממה זה נובע? יש לנו תינוקת קטנה שאוטוטו מתחילה לזחול. תודה!

מגוון מחלות עור יכולות לגרום לכך. ייתכן גם הפרשה מוגזמת של בלוטות אנאליות יש להיבדק אצל וטרינר למציאת הגורם

מנהלי פורום וטרינריה