חתול שעבר לגור בעיר.

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/02/2017 | 16:11 | מאת: טולה החתולה

שלום, יש לי חתולה בת 11 (בערך) שחיה רוב הזמן בחוץ, לעיתים בבית. אך כעת לאחר 11 שנים עברתי לגור בעיר והיא איתי. כמובן שהמעבר נורא קשה לה, האם זה אפשרי להרגיל חתול לחיות רק בתוך הדירה ולא לצאת ממנה בכלל? דבר נוסף אני מנסה להרגיל אותה לעשות את הצרכים בארגז חול והיא מתאפקת יומיים ולא עושה בשום מקום אחר. מה עושים?

ניתן להרגיל חתול לחיות בדיקה, דורש זמן והתמדה. לגבי הצרכים. יש לשים ארגז נוסף בבית. תתכן העדפת החתול לארגז פתוח על פני סגור, העדפה לסוג מסוים של חול וכן התרגלות לעשיית צרכים בארגז-עניין שחדש לה.

07/02/2017 | 00:33 | מאת: יערה

תודה על התשובה. בינתיים היא די מדוכאת בדירה הקטנה, ויש לנו למי לתת אותה שיגדל אותה בקיבוץ. למרות שאני לא רוצה לעזוב אותה אני מתלבטת מה יהיה לה יותר עדיף להיות במקום המוכר ולגדול בטבע כמו שהיא רגילה או שהיא תשאר איתי מי שמגדלת אותה כל שנותייה

מנהלי פורום וטרינריה