חיסון דקטומקס לחתולים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

01/02/2017 | 22:49 | מאת: בלה

שלום רב, ברשותי שמונה חתולים (גדלים בחצר)כולם מעוקרים/מסורסים ומטופלים...הווטרינר המליץ לי על חיסון דקטומקס לכולם ,האם אכן זה מומלץ ,היש לכך הצדקה? בברכה, בלה

לאיזה התוויה/סיבה המליץ חיסון דקטומקס?

02/02/2017 | 12:31 | מאת: בלה

שלום ותודה על המענה, הוטרינר ממליץ על זה כנגד טפילי אזניים...אך ממה שקראתי באינטרנט זה בכלל מיועד לכלבים ושאלתי אם זה אכן הכרחי כי בכל זאת מדובר בשמונה חתולים אשמח למענה יום נפלא דורית

טיפול באקריות אוזניים מתריך טיפול של תאופה ממשפחת האיבר קטינים, דקטומקס שייך למשפחה זו. ניתן להשתמש גם באמפולות של אדווקאט או רוולושן למטרה זו.

03/02/2017 | 23:08 | מאת: בלה

תודה על המענה , יחד עם זאת אף אחד מחתולי אינו סובל מטפילי אזנים והשאלה האם זה אכן נכון וכדאי לשימוש כטיפול מונע ? שכן אם זה לא הכרחי אחסוך ממני ומהם את התענוג.. תודה ושבת שלום בלה

03/02/2017 | 23:29 | מאת: ערן לביא

חשוב להבין מהרופא הוטרינר שנתן המלצתו את מטרתו. אולי למשל כתילוע חלקי נגד תולעים עגולות? כמן שד"ר מרטין בלום ציין יעיל גם נגד אקריות אזניים.

מנהלי פורום וטרינריה