,תמציות לאבא!

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

07/08/2006 | 16:31 | מאת: ירין 23

שלום רב לליאת אבן! רציתי לשאול איזה תרכובת של פרחים תתאים לאבא שלי...שהוא כל הזמן חושב שמגיע לו הכל מרגיש שהוא נלחם מול כל העולם המצב הכלכלי בבית לא ממש טוב הוא כל היום מקטר אני מרגישה שהוא מסתכל על ההצלחה של אחרים מרגיש פספוס לא נהנה מהחיים הוא גם משתמש בסמים מאוד פסימי כזה.......כל היום עם פנים חמוצות אם למשל אומרים לו משהו אפילו שטות הוא ישר מרים את הקול בעצבים אוף..האמת שכל משפחתי כבר נמאס לה מאז שאני זוכרת את עצמי הוא היה בנאדם קשה אשמח לשמוע את חוות דעתך המקצועית בתודה מראש ירין ? עוד משהו נוסף איך בידיוק מכינים תרכובת כלומר הבנתי ששמים קצת מים קצת ברנדי ואת התמציות איך זה הולך בדיוק.............מעניין.......

15/08/2006 | 10:39 | מאת: ליאת אבן

הי ירין, אם אביך משתמש בסמים - זה כבר הופך את העניין למורכב יותר. האם הוא מוכן להיות מטופל ? האם הוא מוכן לשינוי ? אני מבינה שאת מאוד רוצה שיקרה משהו, שיציל את משפחתך מהמצב הקשה שאתם שרוים בו, אבל הוא חייב להיות חלק מהעניין. הייתי מתחילה בתמציות כגון : Crab Apple (לניקוי וטיהור), Gentian (לייאוש), Imaptiens (לחוסר הסבלנות וקוצר הרוח), Walnut (לתחושת הבטחון וההגנה) ו- hornbeam (להנעה ופעולה). הייתי ממליצה שאביך יתחיל טיפול, אפילו דרך קופ"ח במחיר סמלי, שיעזור לו להתמודד עם הקשיים הנוכחיים בבית. פרחי באך בלבד לא יהיו הטיפול המתאים ביותר, אלא ליווי לטיפול עיקרי. בהמון הצלחה, ליאת

16/08/2006 | 09:18 | מאת: ירין 23

מנהל פורום טיפול בפרחי באך