האם פרחי באך כמו רסקיו יכולים לעזור?

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

03/01/2007 | 21:54 | מאת: הסמקה

שלום רב ברצוני לדעת האם תמציות פרחי באך, כמו רסקיו ודומיו עשויים לעזור בהתמודדות עם בעיית הסמקה, כזו שמקשה על החיים ופוגעת בתפקוד היום יומי. תודה אני

ערב טוב. בהחלט כן. ראשית, יש לדעת מיהו האדם המסמיק, מאחר ולהסמקה סיבות רבות.(רגישות יתר / פחד / חרדה / חוסר בטחון / וכדו'). לכן, על ידי הכרת האדם המסמיק, אופיו, דרך חייו, הרגשותיו וחוויותיו , ניתן להתאים את התמציות הנכונות ולהחזיר לאדם את היכולת לתפקוד יום יומי. בברכה - רון.

15/12/2022 | 18:41 | מאת: ניר

אני מסמיק מביישנות האם צמחי באך יכולים לעזור לי?

09/04/2023 | 13:16 | מאת: משה

מצטרף לשאלה. אני בן 24 ואני מסמיק מביישנות במיוחד מול אנשים האם פרחי באך יכולים לעזור לי ואם כן איפה רוכשים והא יש סוגים? תודה מראש

מנהל פורום טיפול בפרחי באך