פחד ממעליות

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

03/01/2007 | 01:05 | מאת: רובי

שלום . אני בן 17, ואני שם לב שבזמן האחרון שכל פעם שיש בבית מעלית אני מעדיף לעלות ולרדת במדרגות. אפילו 6 - 7 קומות. כשאני בא למעלית משהו שאני לא שולט בו לא נותן לי להכנס לתוכה. האם יש משהו בפרחים שיכול למנוע את ההרגשות האלה ןלהכניס אותי למעלית ? תודה : רובי

03/01/2007 | 09:24 | מאת: ליאת אבן

הי רובי, לפי האופן שבו אתה מתאר אני מבינה שאתה מרגיש פחד שאתה יכול למקד לסיטואציה של כניסה למעלית. האם ניסית לקחת rescue לפני שאתה נכנס למעלית ? הייתי בודקת בשלב ראשון עבודה עם rescue ובשלב שני מוסיפה מספר תמציות לבקבוק. ההמלצות שלי הן (לשלב השני, אם rescue לא יספק) : Mimulus, Aspen, white chestnut, walnut. להוסיף 4 טיפות מכל תמצית לבקבוק ה- rescue - תיידע אותי איך זה עבד. אם אתה מתקשה לייצר בקבוק טיפולי אתה יכול להיות איתי או עם רון בקשר ונעזור לך בעניין. בברכה והמון הצלחה, ליאת

שלום רובי . בהמשך לתשובתה המדויקת של ליאת, ברצוני לשאול אותך ברשותך: האם במקומות אחרים קורים לך דברים דומים? האם אתה מוצא את עצמך במצבים מסוימים ובחיים בכלל, ב"צורך בשליטה" ו/ או בשליטת יתר ? בברכה - רון.

26/06/2007 | 01:39 | מאת: דניאל

גם אני פוחדת ממעליות כי נתקעתי בהם פעמים וזה מפחיד אותי להתקע בהם שוב ואני גרה קומה 13 ואני כל הזמן עולה במדרגות וזה מטיש וזה כבר נהיה להזוי שיש יציאה וחלק ממחשבות שלי זה אם אני הילך או שלא כי אין לי כוח ללעות במעלית יש פיתרון?

30/11/2007 | 21:26 | מאת: שי ברוש

למעוניינים להכין לעצמם בקבוק טיפולי (בקבוקון טיפולי) יש שירות חדש בו ניתן לבחור את התמציות לבד או בעזרת מטפל בפרחי באך ולהזמין דרך האינטרנט. לפרטים נוספים: http://www.pharmaguri.co.il/?CategoryID=177&ArticleID=378 בברכה שי ברוש

מנהל פורום טיפול בפרחי באך