ילד בן 10

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

01/11/2016 | 19:34 | מאת: רוני

הבנתי שלא ניתן להשתמש ברסקיו רמדי על בסיס יומי. ומפתיחת הבקבוק עד 4 שבועות ולשמור בקירור. האפקט שלו לכמה זמן? עדיף לתת בבוקר לפני בית הספר? אין תופעות לוואי???

שלום רב. לא מדויק ! השאלה הראשונה שלי היא - ממה סובל הילד??? ומדוע התאימו לו את הרסקיו???? ובאופן כללי - רסקיו ושאר התמציות של "פרחי באך", אינן "תרופות" במובן הרגיל של המילה.....התמציות הן אנרגטיות ואינן גורמות לנזקים. העבודה הטיפולית, נעשית על ידי התאמה של התמצית לאדם לאופיו, לסביבתו הקרובה, (הורים מורים אחים וכדו'.) למצבו, לחינוכו, לתרבותו, למהלך חייו וכדו'. על מנת לאתר את "היציאה מאיזון", הנחשבת להפרעה לבריאות. ישנן לפעמים "תופעות לוואי", אך הן תוצאה של פעולות ניקוי וחזרה לאיזון! כלומר הכל לטובה. את התמציות מומלץ לשמור במקום מוצל קריר ב"טמפ. החדר". רצוי מאד (!) להשתמש בתמציות בהנחיית מטפלים בעלי ידע ומיומנות. ואין הגבלה על הכמות והמינון של השימוש בתמציות. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך