סחרחורות

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

07/11/2006 | 22:31 | מאת: רחלי

לפני כשנה נטלתי 5מ"ג ציפרלקס לחרדה והפסקתי עקב סיום טיפול ברגע זה אני בהריון בחודש השביעי כאשר אני נמצאת בסביבה עמוסה באנשים כמו חנות או שוק אני חוטפת מין סחרחורות ומיד נכנסת לפאניקה כי אני עומדת להתעלף ולפעמים הנשימה נעשת קשה ולא סדירה אני ממש בלחץ כאשר אני יוצאת מסביבתי הקבועה איזה תמציות היית ממליצה לי אני בהריון האים מותר בכלל תודה

שלום רחלי. אני מציע לך ללכת עם בקבוק "רסקיו" צמוד, שלתוכו תטפטפי - 4 - טיפות מכל אחת מהתמציות הבאות: WALNUT / ASPEN / MIMULUS ולקחת ממנו לפחות - 4 - פעמים ביום, 4 -טיפות בכל פעם שתרגישי צורך בכך. אין שום סכנה בתמציות פרחי באך ! לבריאות - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך