חרדה ומתח

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

23/06/2015 | 11:56 | מאת: אביב

שלום רב הנני בן 27 ספורטאי. לפני כשלוש שנים עברתי פציעה קשה שגרמה לי לסוג של דכאון(לא ברמה של מחשבות אובדניות פשוט תסכול תמידי) לאחריה הצלחתי באורך פלא לחזור לשחק והיה לי חשש גדול שהחזרה לא תצליח בשל הכאבים שמהם סבלתי. מאז החלו נימולים בגוף, עיקצוצים וגם מאוד קשה לי לשפר את הכושר הגופני שלי משום שאני מתעייף נורא מהר(בעבר תמיד הייתי הכי בכושר). מה גם שאני בתקופה מאוד לחוצה בחיי, אני מתחתן, סיימתי תואר ואני בהתמחות ומשכנתא חדשה על הראש. התופעה הייתה מלווה בעייפות מטורפת, כאבים לא מוסברים בגוף. רופא המשפחה המליץ על ציפרלקס, ניסיתי לקחת ולא ממש הרגשתי שיפור חוץ מזה שלא היה חשק מיני. עדיין היה לי קשה לישון, עדיין חרדות, לחץ, עצבנות וחוסר כושר. השאלה שלי היא האם יש משהו שאוכל לעשות? אגב היום פעם ראשונה שהשתמשתי ברקסיו ספריי ואני מרגיש די טוב. הבעיה שזה סוג של פלסטר ולא באמת יכול לפתור לי את הבעיה או שכן?

לאביב שלום רב. לפי התיאור שלך, לא ניתן לעסוק בתהליך ריפוי, או בעצה כזאת או אחרת באינטרנט. המלצתי היא, לפנות לטיפול יסודי ומקצועי למטפל/ת בפרחי באך, כדי לטפל, ללוות וליעץ לך באופן המתאים ביותר. בברכה.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך