גלי חום

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

05/11/2006 | 15:39 | מאת: סטלה

אני בת 55 וסובלת מגלי חום. יש תמציות שעוזרות? תודה.

שלום סטלה. מהשורה הבודדת שכתבת, קשה לתת עיצה להתאמת התמציות. לפי תורתו של דר' באך, יש חשיבות רבה לאופיו ואורך חייו של האדם ולא רק לסימפטום בודד, שיכול להכיל בתוכו הרבה מאד אפשרויות ופרשנויות. כתבי באופן קצת יותר מפורט על עצמך - לדוגמה: שמחה...עצובה...שקטה ...מסוגרת...קפדנית...כעסנית...מתוסכלת...חסרת בטחון... לא מרוצה מעצמך ומחייך...וכדו'. בברכה - רון.

01/01/2007 | 21:42 | מאת: טלי

שלום שמי טל ואני בת 18.כבר קצת יותר משנתיים אני סובלת מלחיים אדומות וחמות.אני חייבת לציין שבמהלך כל היום הלחיים קצת אדומות וחמימות אבל איזה 6 שעות הם ממש חמות ואדומות כמו כוויה.זה קורה גם שאני במצבי לחץ והתרגשות אבל רב הפעמים זה קורה ללא סיבה.וכל יום כל יום זה קורה.אני מאוד סובלת מזה ניסיתי כבר הכל עשיתי את כל הבדיקות דם האפשריות הלכתי לכל הרופאים עשיתי דיקור סיני ורפלקסולוגיה ושום דבר לא עוזר.זאת בעיה מאוד קשה ואני מתביישת ממנה.לאחרונה עזבתי את הלימודים בגלל שהיה לי קשה.הלחיים רותחות ומאוד אדומות.אני מבקשת את עזרתכם ואת עצעתכם.האם פרחי באך יכולוים לעזור לי?האם שמעתם על מקרים דומים?איפה אני יכולה לקבת טיפול בפרחי באך אם הם יעזרו לי.תודה מראש.טל

01/01/2008 | 10:24 | מאת: סמדר

גם לי יש את אותו הדבר כבר 4 ימים וזה נורא... לחיים אדומות, בוערות כמו אש, בא לי כל הזמן לשים קרח. ממה זה נובע - האם צריך לראות רופא?

03/01/2009 | 20:03 | מאת: קרין

גם לי יש את זה!!!! כבר תקופה ארוכה שהלחיים שלי בוערות מחום ואדומות כמו 2 עגבניות! זה מציק, מפריע וכל הזמן חם לי... למה זה קורה? האם זה קשור להורמונים? (אני רק בת 20!) בבקשה תעזרו לי!!!!

מנהל פורום טיפול בפרחי באך