תמצית באך - הרגשת בלבול

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

21/06/2014 | 04:45 | מאת: שרי

שלום רב, דקות אחרי לגימת תמצית באך שנרקחה עבורי, הרגשתי כמו "מסוממת" (לא שהתנסיתי חלילה בסמים, להבין מה מרגישים...). מין הרגשה מוזרה; תחושת בלבול, קושי להתמקד בקריאת טקסט. תחושת נתק מהמציאות - לא מפוקסת! אני זוכרת שקשה היה "לאסוף את עצמי" ולמלא אחר המטלות השוטפות. התמודדתי למעלה מיממה עם ההשפעה המעיקה, שאף הכניסה אותי לחרדה. ..הפוך על הפוך. יש להניח שמרכיב מסוג תמצית באך WHITE CHESTNUT ו/או תמצית באך IMPATIENS, על בסיס צמחים המסייעים להרגעה. הרי גם הסמים אינם אלא צמחים... מן הסתם, אגלי תמצית באך המופקים מצמחים הללו, תהיה להם השפעה דומה... מאותה סיבה, אני חוששת ליטול "רסקיו" לילה. יש תמצית באך ו/או אחרת שיכולה לסייע בהפחתת יתר לחץ דם? בברכה שרי

שלום שרי. חסרים לי הרבה מאד פרטים וגם הכרות אישית, בכדי לתת לך תשובה. את השאלות לקבלת התשובה המקצועית, יש להפנות אל מי שרקח לך את התמצית. התופעות שאת חריפותן ציינת, אינן מתאימות למצבים שאני מכיר, כתוצאה משימוש באנרגיית הפרחים שבערכת "פרחי באך". הטיפול בפרחי באך הוא באדם ולא במחלתו! על כן, יש להכיר את האדם ולפי אופיו והתנהלות חייו להתאים עבורו את התמצית הטיפולית. לכן השאלה בקשר ללחץ הדם אינה רלוונטית. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך