פרחי באך ומנטה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

02/11/2006 | 00:17 | מאת: אירית

שלום, רציתי לשאול האם זה נכון שכשנוטלים תמציות של פרחי באך אסור לצחצח שיניים במשחת שיניים עם מנטה? מה לגבי תה נענע? והאם נכון שצריך לחכות שעה וחצי לפני ואחרי האוכל? אלה דברים שרוקח אמר לי

שלום לך אירית. לא דובים ולא יער !!!!!!!!!!!!!!!!! לצערי, חלק מהאנשים שנדרשים לתת תשובות ב"פרחי באך", אינם בקיאים בנושא, וזאת בלשון המעטה...(חלקם "מביאים" הגבלות משדה ההומאופטיה, כפי שעשה הרוקח שלך ! הטיפול בפרחי באך, איננו שייך להומאופטיה !!!). אין שום הגבלה בנטילת תמציות פרחי באך !!! האזהרה היחידה הקיימת, היא לגבי הטיפול באנשים הנמצאים בשלבי גמילה מאלכוהול. וכדי לטפל במקרים אלה יש לנקוט בפעולות יחודיות.(למשל: למזוג את הטיפות למים חמים, כדי לאפשר למולקולות האלכוהול להתאדות). לבריאות - בשקט ובבטחון - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך