חוסר סבלנות.

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

27/10/2006 | 13:26 | מאת: יקי

שלום. אני חסר סבלנות, אין לי "ראש" לכל מיני מטומטמים ואני לא סומך על כמעט אף אחד, כי כשהם עושים טעויות אני משלם. רציתי לדעת אם יש פרחים שיכולים לעזור לי להיות קצת יותר רגוע.

ליקי שלום. אם אתה מרגיש כך ומתנהג כך רק מדי פעם ורק לאחרונה, קנה בכל חנות טבע, או בית מרקחת, בקבוק " RESCUE " ספריי ותזליף לתוך הפה כ - 5 פעמים ביום, 2 - 3 "לחיצות".אך אם הדבר מאפיין אותך בדרך כלל, התמצית המתאימה לך היא - "IMPATIENS" מס' - 18. קנה בקבוק זה וטפטף 2 - 3 טיפות אל הפה, מתחת ללשון או לרבע כוס מים ולגום באיטיות, 4 - 5 פעמים ביום ואפשר גם יותר. במקביל - כדאי לפנות למטפל בפרחי באך, כדי שילווה אותך בתהליך. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך