רגישות חזקה לקור

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

03/01/2014 | 22:36 | מאת: נדיה

שלום. אני סובלת מפיברומילגיה ,עם רגישות חזקה מאוד לקור. ניסתי את כול הטיפולים בעולם לבעיה הזאת וכלום לא עזר מלבד פרחי באך במקום שנסגר. פעם אחת והרגשתי כבר שיפור עצום. הבעיה שאני לא יודעת מה זה הכיל! תוכלי לעזור לי? אני לא עובדת ואין לי כסף לניסויים ותהייה בכול מיני פרחים תוכלי לכוון אותי איזה פרח אולי זה היה??

לנדיה שלום. הטיפול בפרחי באך, נועד לאדם ולא למחלתו, או לסימפטום שלו. מומלץ ליזום פגישה מקצועית עם מטפל/ת, בפרחי באך, כדי להתאים את התמציות הנכונות ולהשיג תוצאות לטווח ארוך. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך