לא רוצה ללכת לבית ספר!

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

19/11/2013 | 08:14 | מאת: סוזי

שלום. בתי בת ה -16 - אינה לא רוצה ללכת לבית ספר בגלל מצבי רוח ואומרת שאין לה צורך ללמוד יותר. האם יש צמח באך שיכול לעזור להזיז אותה מזה ? תודה רבה / סוזי

שלום סוזי. השאלה היא - מה גורם לה למצבי הרוח? (לי ברור, שהתשובה נמצאת בנתוני האופי שלה ובהתנהלות חייה של הילדה, כמו גם באנשים ובהשפעות שלהם על חייה). אני ממליץ לפנות למטפל/ת עם ידע ומיומנות בפרחי באך, כדי להתאים את התמציות לפי התשובה לשאלה הנ"ל. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך