איפה לומדים לטפל בפרחי באך?

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

05/10/2006 | 01:53 | מאת: קובי

אני רוצה ללמוד פרחי באך, כי אני מטפל בהילינג ושמעתי שפרחי באך מאד עוזרים. אני מעוניין באזור רחובות - רמלה. תודה: קובי.

08/10/2006 | 12:32 | מאת: ליאת אבן

קובי, אני יכולה להגיד לך שמנסיוני פרחי באך תומכים מצוין בכל תהליך הילינג. ישנם המון בתי ספר ומורים שמלמדים באופן פרטי טיפול בפרחי באך ואיני יכולה להפנות אותך למקום מסוים (איננו פורום פרסומי או שיווקי) ולכן הייתי מציעה לך לעשות בירור בעיתונים כגון דרך האושר או חיים אחרים, שהם עיתונים לאנשי מקצוע מהתחום ההוליסטי או לחפש באינטרנט. בהצלחה (אני בטוחה שתהנה), חג שמח ! :-) ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך