פרחי באך למצב של שליטה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

07/01/2013 | 12:09 | מאת: מיכל

שלום, רציתי לדעת איזה פרח מתאים לאדם שנמצא בשליטה כל הזמן, (שהארוחה תהיה מוכנה בזמן, שהילד לא ישכח סוודר, לא יאחר וכו' עד כדי ניסיון לשליטה באחרים וחוסר שינה). תודה

שלום מיכל. התאור בפנייתך מאד "דליל" וכדי לתת תשובה מספקת, יש להכיר את האדם ולהתאים לו את התמצית, על פי אופיו, התנהגותו, התנהלות חייו אמונותיו ועוד. באופן כללי מאד, עולות מדבריך התמציות הבאות, (אחת או יותר): CHERRY PLUM/ VINE / RED CHESTNUT בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך