פחד ממקומות סגורים

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

19/12/2012 | 22:22 | מאת: גלית.

שלום ליאת בזמן האחרון, אני סובלת מפחד ממקומות סגורים, מה שמונע ממני לצאת עם חברים ואני מעדיפה להישאר בבית, היש פרחים לריפוי מצב זה? תודה גלית.

שלום גלית. אתן לך שתי תשובות: 1. המצב המתואר מתאים לתמצית - "מימולוס" (20). 2. הסימפטום הזה, נובע ממשהו יותר עמוק. כדי לפתור את הבעיה לאורך זמן ולא "לקנות שקט לזמן קצר", יש לברר את הסיבות שיצרו את הסימפטום הנ"ל. כמובן שזהו תהליך טיפולי, שמומלץ לעשותו עם מטפל/ת עם ידע ומיומנות ב"פרחי באך". בברכה - רון.

24/12/2012 | 01:10 | מאת: גלית

מנהל פורום טיפול בפרחי באך