דיכאון וצער..

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

18/07/2012 | 17:32 | מאת: אנונימית חדשה

שלום רב אני עוברת תקופה נפשית קשה מאוד{גירושין ואובדן הריון עקב אלימות במשפחה}אני מרגישה מדוכאת מאוד ללא חשק להתאפר להסתדר לצאת לראות אנשים ולעבוד{אני מובטלת כבר מאז המקרה כבר חודשיים בערך} אני לא נרדמת בלילות ומתעוררת לסירוגין מספר פעמים בלילה חולמת חלומות אודות המקרה בחילות תחושת כאב בחזה לעיתים ואף התרחקתי מחברותי{אלו שבהריון בשל הקושי במראה שלהן}והפכתי אדם מופנם מריר ודיכאוני אני הולכת לשיחות קבועות אחת לשבוע אצל עובדת סוציאלית ומרגישה שזה עוזר לי המון אבל עדיין ישנם נושאים מסויימים כמו אובדן הההריון והמחשבה על עתיד חדש בעל ילדים מרתיעים אותי ואני בורחת שלא לגעת בזה. האם יש משהו טבעי שניתן לקחת נגד תחושת הדיכאון והצער העמוק שאני חשה?

שלום לך. המלצתי היא, שלא תחפשי מה לקחת, כי שום תרופה, טבעית או אחרת, לא תיתן לך תשובה לאורך זמן! חפשי מטפל/ת עם ידע ומיומנות ברפואה ההוליסטית, כדי שתעמדי על הרגליים עם כלים לחיים נכונים ושמחים, בתהליך נכון ומקצועי וכך תרוויחי את חייך לאורך זמן. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך