טיקים והרטבת לילה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

19/09/2011 | 10:46 | מאת: עדי

ילדה שסובלת מהרטבת לילה ומידי פעם מעווה את פניה. קיבלה תכשיר הומאופטי להרטבת לילה והטיקים הפכו למחרידים על פי עדות האם. ההרטבה לא נפסקה .הפסיקה טפול.העויתות התמתנו. טפלתי בילדה טפול מוח 1 , ההרטבות התמתנו. בהמשך הוספתי פרחי באך .התחלנו עם מינון של 2 טיפות פעמיים ביום .יומיים לאחר תחילת לקיחת התמצית מדווחת האם על תגובה קיצונית של עויתות בפנים כמו בלקיחת הרמדי ההומאופטי.בין פרחי הבאך הוספתי rock rose ויש לי חשד שזה הגורם.. האם הפסיקה את לקיחת התמצית.העויתות התמתנו.הילדה ממשיכה להרטיב. האם החשד מוצדק? האם זו ריאקציה ולהמשיך טפול במינון אחר או שיש כאן גורם נוסף?

לעדי שלום. אין לי אפשרות להשיב לשאלתך באופן רציני ומקצועי, מבלי להכיר את הילדה ואת האנשים והאוירה הסובבים אותה(!), באופן יסודי!!! המינון המינימלי של טיפות פרחי באך הוא: 4 פעמים ביום (!) - 4 טיפות לפחות, בכל פעם(!) rock rose - היא תמצית לתמיכה ולהרגעה בעת פאניקה והיא ידועה כמרגיעה. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך