טיפול בהצטננויות חוזרות ושפעות

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

15/09/2011 | 04:54 | מאת: יריב

האם לפרחי באך יש את היכולת לשפר מצב פיזי של חולשת מערכת חיסון: שפעות,הצטננויות,אסטמה ? אני מדבר על מצב שהוא פיזי מאה אחוז לא תלוי במצב רוח או מצב נפשי כל שהוא. ניקח דוגמא אני יכול לישון בלילה להיות ממש רדום ואם תהיה עליי רוח או מזגן או משהו בסגנון אני מתעורר חולה אז זאת אומרת שבזמן שהייתי רדום לא הייתי מודע בכלל למצב מה שאומר שאין כאן צד נפשי בכלל. או שפרחי באך זה רק למצבים נפשיים רגשיים? אני מצפה לתשובה אמיתית וכנה. תודה רבה

שלום יריב. נסה נא בגישתך להבנת הבריאות, לפתוח פתח להבנה של הבריאות ההוליסטית. כלומר- שכל דבר מושפע מכל דבר, שמשפיע על כל דבר... לכן מצב של "פיזי מאה אחוז", לא קיים מבחינתי. באופן כללי ובסיסי, בריאותו של האדם תלויה בהרבה מאד מרכיבים הקשורים בהתנהלות חייו ובהם רבדים - רגשיים, חוויתיים, גנטיים, חינוכיים, אמוניים, תרבותיים, סביבתיים ועוד, מהם בהכרה ומהם בתת ההכרה. כשאתה "מתעורר חולה", אתה מיחס את הסיבה למזגן, ומחפש כיצד לפתור את התוצאה - חולי. אך הסיבה האמיתית העמוקה המחוללת את המחלה, נמצאת ברבדים שהזכרתי ולכן יש לטפל בהם כדי להגיע לבריאות יציבה. תמציות פרחי באך, המותאמות באופן אישי, על ידי מטפל עם ידע ומיומנות, נוצרו לפתרון מצבי המצוקה והחולי, כפי שהסברתי. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך