קולי לילה בשילוב עם בקבוקון טיפולי של פרחי באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

07/09/2011 | 18:14 | מאת: רוני

היי אני משתמש בקולי לילה שזה תמציות פרחי באך להרגעה לפני השינה. האם אני יכול להכין לעצמי גם בקבוקון טיפולי שמותאם למחלות חורף ושפעות האם זה מתנגש או שניתן לקחת כמה סוגים של תמציות? תודה רבה

שלום רוני. כל התמציות של פרחי באך, כולל הרסקיו, אינן מפריעות לתרופות אחרות. התאמת התמציות אמורה להיעשות לפי האדם, אופיו, התנהלות חייו וחוויותיו ולא לפי סימפטומים כלליים (מחלות חורף וכדו') ולכן כל תמציות ה "קולי" למיניהן אינן מקובלות עלי. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך