הזעת יתר

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

18/06/2011 | 20:46 | מאת: מרי

שלום! בשנים האחרונות אני סובלת מהזעת יתר בעיקר באיזור הבית שחי. ההזעה מתרחשת אך ורק כשאני עם עוד אנשים. אני מרגישה סוג של מתח כזה בשרירים של החזה ומזיעה המון. הדבר פוגע מאוד באיכות החיים שלי ואני כל הזמן צריכה לחשוב על זה לפני שאני יוצאת. אני בת 23, סטודנטית ולכן לא יכולה להרשות לעצמי ללכת למטפלים אלטרנטיביים יקרים. לאחרונה שמעתי שתמציות פרחי באך יכולות ממש לעזור. מה אפשר לעשות?

למרי שלום. תמציות פרחי באך, אינן תמציות קסם. כדי לפתור נכון ובאופן יסודי את בעייתך, יש צורך לאבחן את מרכיבי הסיבות שגורמות לך לתופעה הזאת, באופן מקצועי על ידי מטפל מתאים. אני נזכר במשפט ששמעתי פעם: "אינני מספיק עשיר, כדי לקנות דברים זולים"... בברכה - רון.

21/06/2011 | 14:44 | מאת: מרי

אובכן, איך מוצאים מטפל מתאים ומה התשלום הנורמטיבי לטיפולים מהסוג הזה?

מנהל פורום טיפול בפרחי באך