כדויר ראקוטן

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

23/11/2010 | 19:05 | מאת: לואיז

לבן שלי יש פצעי בגרות והוא התחיל לקחת ראקוטן (אני מקווה שכתבתי נכון). השאלה שלי היא כזאת, האם מותר לו לקחת פרחי באך? שמעתי שיש ריאקציות לתמציות. החשש שלי שכתוצאה מתמציות יצאו יותר פצעים? אשמח לקבל תשובה וגם תודה מראש. לואיז

שלום לואיז. אין הגבלה לשימוש בתמציות פרחי באך, הן תומכות ומסייעות בכל גישה טיפולית נוספת. הריאקציות, אם ישנן, הן תגובות ניקוי ולכן אין שום סיבה לחשוש מהן. רצוי להיעזר במטפל מקצועי בפרחי באך. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך