בריחת זרע לשתן

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

13/09/2006 | 01:16 | מאת: שלווה

שלום רב אולי תוכל להצליץ לנו מה לעשות (אוכל, ויטמינים , פרחים , צמחים ובו') בכדי להוריד את חומציות השתן (יש לנו בעיה של בריחת זרע לשתן - השתן חומצי והזרעים מתים) תודה מראש ושנה טובה

13/09/2006 | 14:31 | מאת: ליאת אבן

הי שלווה, הייתי מציעה לבדוק בפורום נטורופטיה או רפואה משלימה. בכל מקרה - האם ידוע מבחינה רפואית פיזיולוגית מדוע יש בריחה של זרע לשתן ? אשמח לשמוע פרטים נוספים, על פניו נראה כי פרחי באך בשלב ראשון פחות מתאימים. בברכה, ליאת אבן

מנהל פורום טיפול בפרחי באך