טיפול באלרגיות ע"י הומאופתיה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

16/06/2010 | 14:58 | מאת: אבנר

היי נמאס לי מכל כל הלורסטין וכל הסטרואידים למיניהם בשביל לטפל באלרגיה התמידית שיש לי. אני רוצה לנסות כיוון אחר, קראתי מאמרים והשלב הבא זה בדיקה מעשית. אז אני שואל אתכם מה אתם מציעים לי לעשות, אני מקבל את האלרגיות באופן מאוד שכיח וכבר אני לא עומד בזה יותר, כל הזמן אני מנוזל, אף אדום מרוב קינוח, ואי נעימות כללית. אני אשמח אם תציעו לי מקום טוב לטיפול. התייעצתי עם כמה מקומות והיו שני מקומות שניראה לי שהם אמינים אחד מהם זה המרכז הישראלי לרפואה הומאופתית השני זו חב' אדיב תודה רבה אבנר

אבנר שלום. הגעת לפורום של פרחי באך ולא של הומאופתיה. לבעיתך יש פתרון גם בעזרת פרחי באך. פנה נא למטפל עם ידע ומיומנות, כדי לקבל טיפול אישי וליווי מתאים. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך