האם יש משהו נגד הזעה?

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

06/06/2010 | 08:09 | מאת: מירי

האם יש משהו נגד הזעה? אני מזיעה מאד כבר חודש ובקיץ יהיה עוד יותר גרוע. איזה פרח לקחת? תודה מירי.

שלום מירי. להזעת יתר סיבות רבות. על פי תורתו של דר' באך, כדי לקבל תוצאות טובות בשימוש בתמציות פרחי באך, יש להכיר את האדם המזיע ולמקד את "הפרח" לפי אופיו, אורחות חייו, אמונותיו, רגשותיו ופרשנותו לחוויותיו ולמציאות של חייו. כל טיפול חיצוני אחר, "קונה" שקט לזמן מוגבל במקרה הטוב... על כן המלצתי היא, לפנות למטפל עם ידע ומיומנות, כדי לטפל בסיבה ולא בתוצאה ובכך לפתור את הבעיה. בברכה - רון.

10/09/2010 | 09:20 | מאת: דויד

גם לי יש בעית הזעה בעיקר בבית השחי והייתי שמח לקבל המלצה לרופא המטפל באמצעות פרחי באך באיזור חיפה והקריות. תודה.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך