גם אני סובלת מהסמקה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

28/05/2010 | 16:52 | מאת: אט

אני מסמיקה בגלל הפחד מהסמקות..אני לא רוצה תרופות,רציתי לדעת מה עדיף טיפול בחרדה,או טיפול בעור ואז הפחד מזה ירד.שמעתי על היפנוזה,האם זה מועיל מה הסיכויים,מה הסיכונים? או על פרחי באך.האם יש עוד משהו. מה הטוב ביותר.וכן כמה זה עולה..אשמח אם תענו תשובה עכשיו.זה דחוף.תודה מראש

אט שלום. יש פתרון למצוקתך בפרחי באך. כדי להפיק את התועלת היעילה ביותר, עליך לפנות למטפל עם ידע ומיומנות, כדי שיתאים עבורך את התמציות באופן אישי וילווה אותך בתהליך הטיפולי. בברכה - רון.

30/05/2010 | 12:42 | מאת: אילנית

שלום לך, במקרה קראתי את הפנייה שלך, שמי אילנית אני מטפלת במגע, עיסוי, רפלקסולוגיה ובפרחי באך. את מוזמנת לפנות אליי לייעוץ בטל' 052-7504222.

01/06/2010 | 11:33 | מאת: מורן

הי שמי מורן אני מטפלת בהילינג עם תמציות פרחי שדה הבודהה שזה אותו רעיות של פרחי באך מבחינת הטבעיות אך הפרחים האלו מטפלים בגופים האנרגטיים שלנו בצורה מאוד עדינה ותומכת. בעצם הולכים לשורש הבעייה. לעוד פרטים 0523389138 על טיפול ראשון יש 20% הנחה כשמחיר טיפול הינו 200ש"ח לשעה וחצי

מנהל פורום טיפול בפרחי באך