מבקשת הדרכה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

11/05/2010 | 22:23 | מאת: שלומית

רון שלום אני מטפלת בבני בהצלחה ע"י פרחי באך אך התעוררה אצלו בעיה: כשהוא רואה דם הוא מתעלף. אבקש את עזרתך אלו תמציות עלי לתת לו בכדי שהתופעה תעלם אודה מאוד לתשובתך ואנה אל תפנה אותי למטפל כי אני עצמי טיפלתי בו בכל מיני מצבים שהוא חווה ומאז הוא ממש הבריא. תודה שלומית

שלום שלומית. ראשית התנצלותי על האיחור בתשובה, עקב מחלתו של המחשב שלי... ולעניין: את כותבת על סימפטום, שללא הכרת הילד ותולדותיו, קשה מאד לדעת מהי הסיבה לתופעה זו ובהתאם לממצאים, להכין את התמציות הנאותות. באופן אינטואיטיבי אני חושב ומנחש: CLEMATIS / S.O.B. / CRAB / WALNUT / APPLE ואולי אפילו CHICORY בברכה - רון.

19/05/2010 | 19:05 | מאת: שלומית

רון תודה לתשובתך היא בהחלט נותנת לי כיוונים נוספים בהתייחס לילד תודה שלומית

מנהל פורום טיפול בפרחי באך