פרחי באך לבעיית הרטבת לילה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

28/04/2010 | 21:29 | מאת: טלי

שלום, בתי בת ה- 5 מרטיבה בלילה, קראתי בפורום הרטבת לילה, שמישהי השתמשה בפרחי באך וזה עזר. האם יש טיפול או לפחות מניעה באמצעות פרחי הבאך? במידה ויש מה עלי לעשות. תודה, אמא דואגת

שלום טלי. אכן יש ויש! עיקר תורתו של דר' באך, הוגה רעיון התמציות, בא לידי ביטוי במשפט: "טפל באדם ולא במחלתו". מכאן תביני ש"ההרטבה" היא סימפטום, כלומר תוצאה, שנוצרה מסיבה מסוימת ה"יושבת" אצל הילדה במצב "לא פתור". הסיבות הן העיקר ואכן מטפל בעל ידע ומיומנות ידע להתאים את התמציות לסיבות הספציפיות והייחודיות של הילדה. בברכה - רון.

01/06/2010 | 11:37 | מאת: מורן

הי שמי מורן , אני מטפלת בתמציות פרחי שדה הבודהה(מודעות). הרטבה לילת בעיני מראה על פחדים במרכז אנרגטי זה הצ'קרה ה 1- כולל השרדות ,הרגשת שייכות, כוחות נפשיים להתמודדות עם כל מיני מצבים בחיים, כל מה שקשור לגוף הפיזי. התמציות הולכות לשורש הבעיה בצורה מאוד עדינה ותומכת לעוד פרטים אשמח 0523389138 מורן

מנהל פורום טיפול בפרחי באך