כשרוצים להשיג מטרה כמקצוע מסוים

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

02/02/2010 | 18:13 | מאת: אורנית

שלום רב, כיצד יש להכריע עם הלב או עם הראש? למה לתת יותר משקל לאיך אני מרגיש בדרך (לימודים אינטנסיביים, משטר עבודות ומטלות, שלא כל כך רוצה בה, בשלב זה של חיי אינה נכונה לי כל כך), או לשכל/ לראציו / היגיון שאומר: כך תשיגי את המקצוע שאת רוצה בו. זו הדרך ויש למצוא איך להתהלך בה כמה שיורת בקלות? למה לתת יותר משקל? אנא תשובתכם המהירה מאוד וכמובן המקצועית בכבוד ותודה מקר לב ממתינה בציפייה.

שלום לאורנית. לדעתי שאלתך אינה מתאימה כל כך, לפורום זה. בפורום זה עוסקים בכל הקשור לתמציות פרחי באך והשימוש בהן לרווחתו של המטופל. תורת התמציות עוסקת באדם ובסיבות שהביאו אותו למקום "הלא טוב" של חייו ולכן, בעיה כמו שהעלית, יכולה למצוא את פתרונה, על ידי פנייה למטפל בעל ידע ומיומנות בפרחי באך. בברכה - רון.

03/02/2010 | 22:58 | מאת: אורנית

תודה על התיחסותך. אמתין להסברך. חשובה לי תשובה רצינית ובעיקר אמינה. בכבוד רב.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך