לד"ר גילעם -ירידה בחשק לעשות דברים

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

15/12/2009 | 17:17 | מאת: שושי

אני לקחת כבר חודשיים פרחי באך בעזרת מטפלת , אך שמתי לב שזה גורם לי לאי חשק לעשות דברים . גם חברתית , ופחתה לי ההתלהבות מהרבה דברים גם בחשק המיני. איך אתה מסביר את זה ? כי עבורי זו נסיגה ולא התקדמות ( לקחתי את התמצית עקב חרדות וטראמות מילדות. שוש

לשושי שלום. ראשית, תיקון טעות-אינני ד"ר... באופן כללי, יתכן שהדברים שתיארת, הם ראקציות/תגובות, לתהליך הטיפולי שאת עוברת. אם אכן כך הדבר, תגובות אלו אמורות להתמתן עם הזמן עד להיעלמותן, תוך כדי החזרה לאיזון. כדי לתת תשובה מדויקת יותר לשאלתך, יש לדעת פרטים נוספים כגון: התנהלות חייך, אופייך, הסיבות המפורטות לפנייתך לטיפול, הרכב התמציות שקיבלת ועוד. הראשונה שאמורה לתת לך תשובות,יעוץ, הכוונה ותמיכה, היא המטפלת שלך, שאצלה מצוי המידע המפורט עליך. האם שאלת אותה את השאלה הזאת? בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך